דובדבן קלפוטי
Cherry Clafoutis יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-54 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו דובדבנים, תמצית ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Cherry Clafoutis, Cherry Clafoutis, ו Cherry Clafoutis (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולגזום את הדובדבנים ואת הבור אם אתה מעדיף; לטפוח יבש. בקערה, לזרוק את הדובדבנים עם 2 כפות של הסוכר ואת הקירש, פחות או יותר כמו שאתה אוהב לטעום. מניחים בצד בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות, ומאפשרים לטעמים להתמזג.
בנדיבות חמאה 9 אינץ ' מחבת ברזל יצוק או כלי חרס. לפזר את הדובדבנים בתחתית המנה.
מערבבים את הנותרים 6 כפות סוכר, ביצים, חלב, קרם fraîche, וניל, קמח, ומלח בבלנדר. תערובת לשלב ביסודיות; זן במידת הצורך כדי להסיר כל גושי קמח, ולאחר מכן לטאטא בחזרה ביד.
שפוך את הפודינג על הדובדבנים.
אופים את clafoutis במשך 35 עד 40 דקות, עד נפוח וזהוב ופשוט להגדיר באמצע.
מפזרים שקדים קלויים ואבק עם סוכר ממתקים, אם אתה רוצה, לפני ההגשה.