דובדבן שקדים פריך
שרי שקדים פריך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 876 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו צ'רי-שקדים פריך, אגוז קוקוס דובדבן שקדים פריך, ו מיקרוגל דובדבן-שקדים פריך (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
התחל עם תערובת פירור. בקערה בינונית, לשלב את הקמח, סוכר חום, 1/2 כוס סוכר מגורען, קינמון, מלח ואגוז מוסקט.
חותכים את החמאה הקרה לחתיכות.
מוסיפים את החמאה לקערה ומשתמשים במזלג או בבלנדר מאפה כדי לחתוך אותו לתערובת הקמח. התערובת צריכה להידמות ארוחה לחה, גסה.
מוסיפים את השקדים החתוכים ומשלבים ביסודיות.
מניחים את הדובדבנים שעדיין קפואים בקערה, מוסיפים את שארית 1/2 כוס סוכר מגורען, קורנפלור ותמצית שקדים ומערבבים בעדינות את הדובדבנים לשלב.
מחלקים את הדובדבנים בין 8 ramekins (כ 1/2 כוס כל). למעלה עם תערובת פירור, ערב את פני השטח.
אופים עד לציפוי הוא חום פריך וזהוב, על 45 דקות. אם הציפוי מופיע underdone, להמשיך לאפות במרווחים של 10 דקות עד שזה נעשה.
מוסיפים את השמנת הכבדה ואת הסוכר המגורען לקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף מקצף שוט. שמור במקרר עד מוכן לשרת.
מגישים את הצ ' יפס בודדים חמים או בטמפרטורת החדר עם מנה של קצפת טרי או גלידת וניל.