קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

דוחן קרמי עם פורטובלוס קלוי

דוחן קרמי עם פורטובלוס קלוי
דוחן שמנת עם Portobellos קלוי נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו חומץ בלסמי, גורגונזולה, גבינת פקורינו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספגטי שום שמנת עם portobellos קלוי, Millet Methi Pulao - Foxtail Millet Pulav עם עלי חילבה-דוחן הודי s, ו Pesto Portobellos קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. לשטוף ולנקז את דוחן. שים את זה בסיר כבד (אמייל יצוק ברזל, אם יש לך אחד).
מרכיבים שתצטרך
דוחןדוחן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את החלב, 2 כוסות מים, וקמצוץ גדול של מלח. מערבבים. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ואז להפחית לרתיחה עדינה, לכסות, ולבשל, ערבוב מדי פעם כך התחתון לא לשרוף, עד מכרז, 20 עד 25 דקות. מערבבים את אגוז מוסקט ותימין ומבשלים עוד 3 דקות. העקביות צריכה להיות כמו זו של פולנטה רכה עם כמה נאגטס דוחן בו. אם זה מתחיל להתעבות יותר מדי או המרקם גס מדי, להוסיף עוד 1/2 כוס מים כפי שהוא מבשל. מערבבים בשתי הגבינות, לטעום, ולהוסיף מלח ופלפל, אם תרצה בכך. תכבה את החימום ותשאיר את המכסה פתוח.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
נגיסי עוףנגיסי עוף
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
דוחןדוחן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמן, חומץ, herbes דה פרובנס, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מברשת שני הצדדים של הפטריות עם ההלבשה בעדינות לזרוק את כרוב עם ההלבשה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כרובכרוב
5
שים את הפטריות על תבנית אפייה מעוטרת, בצד גזע למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים עד שהפטריות התכווצו והתרככו, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את תבנית האפייה מהתנור, להפיץ את הכרוב בחלל הנותר, מפזרים את פתיתי הפלפל האדום, וצולים עד הקייל הוא רק ריכך וטגן קצת, עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
כדי לשרת, מניחים כף נדיבה של דוחן גביני על כל צלחת. למעלה עם פורטבלו, כמה כרוב קלוי, כמה פקורינו, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
דוחןדוחן
כרובכרוב