דוחן קרמי עם פורטובלוס קלוי
דוחן שמנת עם Portobellos קלוי נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו חומץ בלסמי, גורגונזולה, גבינת פקורינו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספגטי שום שמנת עם portobellos קלוי, Millet Methi Pulao - Foxtail Millet Pulav עם עלי חילבה-דוחן הודי s, ו Pesto Portobellos קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. לשטוף ולנקז את דוחן. שים את זה בסיר כבד (אמייל יצוק ברזל, אם יש לך אחד).
מוסיפים את החלב, 2 כוסות מים, וקמצוץ גדול של מלח. מערבבים. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ואז להפחית לרתיחה עדינה, לכסות, ולבשל, ערבוב מדי פעם כך התחתון לא לשרוף, עד מכרז, 20 עד 25 דקות. מערבבים את אגוז מוסקט ותימין ומבשלים עוד 3 דקות. העקביות צריכה להיות כמו זו של פולנטה רכה עם כמה נאגטס דוחן בו. אם זה מתחיל להתעבות יותר מדי או המרקם גס מדי, להוסיף עוד 1/2 כוס מים כפי שהוא מבשל. מערבבים בשתי הגבינות, לטעום, ולהוסיף מלח ופלפל, אם תרצה בכך. תכבה את החימום ותשאיר את המכסה פתוח.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמן, חומץ, herbes דה פרובנס, ו 1/2 כפית מלח.
מברשת שני הצדדים של הפטריות עם ההלבשה בעדינות לזרוק את כרוב עם ההלבשה הנותרים.
שים את הפטריות על תבנית אפייה מעוטרת, בצד גזע למעלה.
אופים עד שהפטריות התכווצו והתרככו, 10 עד 12 דקות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור, להפיץ את הכרוב בחלל הנותר, מפזרים את פתיתי הפלפל האדום, וצולים עד הקייל הוא רק ריכך וטגן קצת, עוד 5 דקות.
כדי לשרת, מניחים כף נדיבה של דוחן גביני על כל צלחת. למעלה עם פורטבלו, כמה כרוב קלוי, כמה פקורינו, ומגישים.