קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

דוחן קרמי עם פורטובלוס קלוי

דוחן קרמי עם פורטובלוס קלוי
דוחן שמנת עם Portobellos קלוי נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו חומץ בלסמי, גורגונזולה, גבינת פקורינו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספגטי שום שמנת עם portobellos קלוי, Millet Methi Pulao - Foxtail Millet Pulav עם עלי חילבה-דוחן הודי s, ו Pesto Portobellos קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. לשטוף ולנקז את דוחן. שים את זה בסיר כבד (אמייל יצוק ברזל, אם יש לך אחד).
מרכיבים שתצטרך
דוחןדוחן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את החלב, 2 כוסות מים, וקמצוץ גדול של מלח. מערבבים. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ואז להפחית לרתיחה עדינה, לכסות, ולבשל, ערבוב מדי פעם כך התחתון לא לשרוף, עד מכרז, 20 עד 25 דקות. מערבבים את אגוז מוסקט ותימין ומבשלים עוד 3 דקות. העקביות צריכה להיות כמו זו של פולנטה רכה עם כמה נאגטס דוחן בו. אם זה מתחיל להתעבות יותר מדי או המרקם גס מדי, להוסיף עוד 1/2 כוס מים כפי שהוא מבשל. מערבבים בשתי הגבינות, לטעום, ולהוסיף מלח ופלפל, אם תרצה בכך. תכבה את החימום ותשאיר את המכסה פתוח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
נגיסי עוףנגיסי עוף
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
דוחןדוחן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמן, חומץ, herbes דה פרובנס, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מברשת שני הצדדים של הפטריות עם ההלבשה בעדינות לזרוק את כרוב עם ההלבשה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כרובכרוב
5
שים את הפטריות על תבנית אפייה מעוטרת, בצד גזע למעלה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים עד שהפטריות התכווצו והתרככו, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את תבנית האפייה מהתנור, להפיץ את הכרוב בחלל הנותר, מפזרים את פתיתי הפלפל האדום, וצולים עד הקייל הוא רק ריכך וטגן קצת, עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
כדי לשרת, מניחים כף נדיבה של דוחן גביני על כל צלחת. למעלה עם פורטבלו, כמה כרוב קלוי, כמה פקורינו, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
דוחןדוחן
כרובכרוב