דולסה דה לצ'ה וגליל קוקוס (Pionono de Arequipe Y Coco)
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אבקת סוכר, סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Pan de Banano y Arequipe) Banananan And Dulce de Leche Bread, ו תאנים, גבינה ו Dulce De Leche טארטים (Pasteles de Brevas, Queso y Arequipe) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400° F. קו 9 x 13 בראוני פאן עם נייר קלף.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה גדולה ונקייה עם מיקסר חשמלי, להכות עד פסגות רכות. בהדרגה להוסיף את החלמונים, אחד בכל פעם עד בשילוב.
מוסיפים את הקמח, תמצית וניל וסוכר ומערבבים עד לשלב טוב.כפית את התערובת למחבת מוכנה, מתפשט באופן שווה.
אופים במשך 15 דקות או עד הזהב.כלומר, לפרוש גיליון נייר שעווה או מגבת רטובה . להפוך את העוגה על נייר שעווה או מגבת רטובה .
מגלגלים את העוגה באופן רופף מצד אחד קצר, עם הנייר בפנים.
תן לזה להתקרר.לפרוש ולהסיר את הנייר.
מורחים את dulce de leche ומפזרים פתיתי קוקוס על העוגה.
מגלגלים אבק עם אבקת סוכר ומגישים.