דוקא
Dukkah הוא ללא גלוטן, ו ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . אם יש לך פלפל, שומשום, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Dukkah, Dukkah, ו מתכון Dukkah (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את אגוזי לוז על תבנית אפייה, ואופים במשך כ 5 דקות, או עד ריחני. בעוד האגוזים עדיין חמים, יוצקים אותם על מגבת תה. מקפלים את המגבת עליהם כדי לכסות, ולשפשף במרץ כדי להסיר את העורות. להפריש להתקרר.
במחבת יבשה מעל חום בינוני, טוסט זרעי שומשום עד חום זהוב בהיר.
יוצקים לתוך קערה בינונית ברגע שהם נעשים כך שהם לא ימשיכו קלייה. באותו מחבת, טוסט כוסברה וזרעי כמון תוך טלטול המחבת או ערבוב מדי פעם עד שהם מתחילים פופ.
העברה למעבד מזון. תהליך עד הקרקע דק, ואז לשפוך לתוך הקערה עם זרעי שומשום.
מניחים את אגוזי לוז מקורר לתוך מעבד המזון, ולעבד עד הקרקע דק. מערבבים לתוך הקערה עם התבלינים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.