קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

דיונון ממולא אפוי: קלמרי ריפיני אל פורנו

דיונון ממולא אפוי: קלמרי ריפיני אל פורנו
צריך פסקטריאן הר ד ' אובר? דיונון ממולא אפוי: קלמרי ריפיני אל פורנו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 12 מנות עם 398 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. צאו לחנות ואספו פירורי לחם מתובלים, עגבניות משומרות, רומנו ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו דיונון ממולא אפוי, דיונון מנמל סנטה לוסיה (קלמרי אלה לוסיאנה), ו פלפלים ממולאים - - - פפרוני ריפיני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
יוצקים את השמן לסיר בגודל בינוני, מוסיפים את הבצל, קורט מלח ופלפל ומקפיצים על אש בינונית עד בינונית-גבוהה עד שהבצל מזהיב ורך ותוכלו לראות דרכו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הצנוברים, הצימוקים והזיתים, (לטעם חריף מוסיפים את הצלפים).
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
צימוקיםצימוקים
צלפיםצלפים
זיתיםזיתים
3
מטגנים כ -3 דקות נוספות).
4
מוסיפים את פחית העגבניות (מוסיפים כ 1/2 פחית מים כדי לדלל את הרוטב לבישול) ומבשלים בחום בינוני במשך לפחות 1 שעה, תוך ערבוב מדי פעם. לבסוף, מוסיפים את עלי הבזיליקום לקבלת טעם טרי וטעים יותר.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
מיםמים
5
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להכנת המלית: בקערה בינונית מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את פירורי הלחם, הצימוקים, הצנוברים, המחושים והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
צנובריםצנוברים
מילוימילוי
צימוקיםצימוקים
גבינהגבינה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים לעקביות רכה. ממלאים דיונון באופן רופף בתערובת ופתיחה מאובטחת בעזרת שיפוד קטן או קיסם שיניים.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
שיפודיםשיפודים
8
מניחים שכבה אחת של דיונון בתבנית אפייה בינונית (9 על 13 אינץ'). למעלה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מפזרים מעט רומנו מגורר, מעט פירורי לחם מתובלים יבשים, קורט מלח ופלפל מעל הרוטב, ואז מזלפים מעט שמן זית. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים כ-45 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובליםפירורי לחם מתובלים
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
גבינת רומנוגבינת רומנו
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת

מרכיבים

5או 6 עלי בזיליקום, קרועיםאו 6 עלי בזיליקום, קרועים680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות כתושות/טחונות קלופות (מומלץ: מטבח מוכן)עגבניות כתושות/טחונות קלופות (מומלץ: מטבח מוכן)1אוראו ממולאים כפוליםצלפים, אופציונליצלפים, אופציונלי3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים איטלקיים או קלמטה (רצוי מגולענים)זיתים איטלקיים או קלמטה (רצוי מגולענים)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק12שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 כף אורגנו מיובשגבינת קצ'וקבלו או פקורינו רומנו, קצוצים לקוביות קטנותגבינת קצ'וקבלו או פקורינו רומנו, קצוצים לקוביות קטנות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול11 כף אורגנו מיובשצנוברים, קצוץ גסצנוברים, קצוץ גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')11 כף אורגנו מיובשצימוקים, קצוץ גסצימוקים, קצוץ גס12שרימפס וורידיםרומנו מגורדרומנו מגורד12שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם מתובלים, בתוספת תוספת לפיזורפירורי לחם מתובלים, בתוספת תוספת לפיזור12שרימפס וורידיםפירורי לחם מתובלים יבשיםפירורי לחם מתובלים יבשים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרועות דיונון קצוצותזרועות דיונון קצוצות121 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר12 דיונון בינוני טרי או קפוא12 דיונון בינוני טרי או קפוא1כף. חומץ ביין אדוםבצל, פרוס דק (רצוי בצל וידליה לבן מתוק)בצל, פרוס דק (רצוי בצל וידליה לבן מתוק)