דיז'ון-פרמזן חזה עוף
דיז'ון-פרמזן חזה עוף דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם דגני סובין מקוריים סיבים, חזה עוף, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. מתכונים דומים: דיז'ון-פרמזן חזה עוף, חזה עוף בפרמזן דיז'ון אפוי, ו חזה עוף דיז'ון.
הוראות
תנור חום למחבת 204°. Spray 15x10x1 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים דגנים בשקית פלסטיק לאחסון מזון, שקית חותם דק למחוץ עם סיכה מתגלגל או פטיש בשר (או למחוץ דק במעבד מזון).
בקערה רדודה, מערבבים דגנים, גבינה, בזיליקום, מלח שום ופלפל. בקערה רדודה נוספת, מערבבים ביצה לבנה וחרדל עד מעורבב.
לטבול עוף לתוך תערובת ביצה לבן, ואז מעיל היטב עם תערובת דגנים; מקום במחבת.
אופים 20 עד 25 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר נחתך (170F).