דלורית צלויה וסלט תרד עם רוטב שקדים קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דלורית קלוי וסלט תרד עם רוטב שקדים קלוי. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם דלעת סקווש, מיץ לימון, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו דלעת קלויה מעל פארו וחומוס עם רוטב יוגורט כמון קלוי, דלורית צלויה וסלט תרד, ו דלורית צלויה וסלט תרד (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק סקווש עם 1 1/2 כפות שמן במחבת אפייה רדודה להפיץ קוביות בשכבה 1. מתבלים במלח ופלפל וצולים באמצע התנור, מערבבים פעם אחת באמצע הקלייה, עד שהסקווש רך וזהוב חיוור, בערך 30 דקות בסך הכל. מגניב במחבת על מתלה עד חם, על 15 דקות.
בעוד סקווש הוא צלייה, לבשל שקדים הנותרים 4 כפות שמן במחבת 10 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, על 3 דקות, ואז העונה עם מלח ופלפל.
יוצקים שקדים ושמן לתוך מסננת בסדר רשת להגדיר על קערה גדולה מגניב עד חם, על 10 דקות.
כאשר שקדים ושמן יש מקורר, להקציף מיץ לימון לתוך שמן בקערה עד בשילוב היטב, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים סקווש, תרד, וחצי שקדים לרוטב ולזרוק בעדינות למעיל.
מחלקים סלט בין 6 צלחות סלט ומפזרים שקדים שנותרו.