דלורית צלויה, רדיקיו ובצל
קישוא חמאה צלוי, רדיקיו ובצל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון בצד שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש צנוברים, גבינת פקורינו, מלח ופלפל, ושמן זית כתית מעולה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, ו primal דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דלעת קלויה עם בצל, אורגנו ונענע, דלעת צלויה ובצל אדום עם טחינה וזעתר, ו דלעת סקווש ורדיקיו פפרדלה.
הוראות
צולים את הירקות: מחממים את התנור ל 400 ° F. זורקים את נתחי הסקווש, בצל ופלחי צנון בשמן זית ומלח אותם היטב.
מסדרים בשכבה אחת על דפי אפייה (ייתכן שיהיה עליך שניים) ומכניסים לתנור.
צולים את הירקות עד הקצוות שלהם הם קרמל יפה, הפיכת רדיקיו ופלחי בצל מעל כמחצית דרך הקלייה.
הקרדיקיו, הבצל והסקווש יצלו במהירויות שונות. אז מעת לעת תצטרך להסיר את הירקות המוגמרים ולתת לאחרים להישאר בתנור כדי לסיים צלייה. כקו מנחה, צולים את הרדיקיו במשך כ -25 דקות, פונים באמצע הדרך.
צולים את הבצלים כ -35 דקות, שוב, פונה באמצע הדרך. צולים את חתיכות הסקווש במשך 45 דקות, אבל לא פונים.
בכל המקרים לא להסיר מהתנור עד שאתה רואה בראונינג על הקצוות.
טוסט צנוברים: בעוד הירקות נצלים, טוסט צנוברים.
מחממים מחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את צנוברים בשכבה אחת. מבשלים עד קלוי קלוי.
הסר מהחום לקערה כדי לשמור על האגוזים מלשרוף.
קוצצים צדי ובצל קלויים: ברגע שכל הירקות קרירים מספיק כדי לטפל, בערך לקצוץ את רדיקיו ובצל לחתיכות לניהול.
מניחים את רדיקיו, בצל, דלעת סקווש בקערת הגשה גדולה.
מוסיפים את הצנוברים והפטרוזיליה.
מוסיפים פלפל שחור לפי הטעם.
טפטוף עם חומץ בלסמי. מערבבים בעדינות לשלב, דואגים לא למעוך את הדלעת הקלויה הרכה.
כדי לשרת, מפזרים קצת פרמזן מגורר או גבינת פקורינו.