דלעת קלויה, שום, ומרק תפוחים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 8 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל קאיין, אגוז מוסקט, סבתא סמית תפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: מרק דלורית שום צלוי, מרק דלורית עם שום צלוי, ו דלורית צלויה-מרק תפוחים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
מסדרים חצאי דלעת סקווש, נתחי גזר, נתחי תפוחי אדמה מתוקים, וראש שום שלם על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקווש
בטטה
שיני שום שלמות
גזר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
טפטוף 1 1/2 כפות שמן זית על הירקות; מתבלים ברוזמרין, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
ירק
שמן זית
רוזמרין
מלח
4
צולים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, הופכים את הגזר ואת חתיכות בטטה, וממשיכים צלייה עד שהכל מכרז, 20 עד 30 דקות יותר. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
גזר
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
השתמש בכפית כדי להסיר בשר סקווש מן העור.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
6
חותכים גזר בטטה לחתיכות קטנות. לסחוט שום קלוי מן העור.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוי
בטטה
גזר
7
מחממים 1 כף שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני; מוסיפים סלרי ובצל. מתבלים את תערובת הסלרי עם אגוז מוסקט ופלפל קאיין; מטגנים עד הסלרי והבצל במכרז, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
שמן זית
סלרי
מוסקט
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים תפוח וממשיכים לבשל ולערבב עד שהתפוחים מתחילים להתחמם, בערך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
9
יוצקים מרק ירקות סיידר תפוחים לתוך הסיר; מביאים רק לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים בבית מבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקות
סיידר תפוחים
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מערבבים סקווש, גזר, בטטה, ושום לסיר. מערבבים מרק עם בלנדר טבילה עד חלקה.