קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

דלורית צמחונית ולזניה שוויצרית Chard Polenta

דלורית צמחונית ולזניה שוויצרית Chard Polenta
דלעת צמחונית ולזניה Chard Polenta השוויצרית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי רוזמרין, ביצה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו דלורית צלויה וכריך שוויצרי, דלעת סקווש, Chard שוויצרי ריזוטו תפוחים, ו שעועית שחורה צ'ילי עם דלעת סקווש ו Chard שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חום 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
3
מוסיפים 1/3 כוס של שאלוט, רוזמרין, טימין, מתבלים במלח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים, כ 4 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף את המים הנמדדים, חלב, ומלח נמדד, מערבבים לשלב, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לנמוך, תוך לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את הפולנטה בזרם דק, יציב עד שכל זה משולב ואין גושים.לבשל, לטאטא או ערבוב עם כף עץ מדי פעם, עד פולנטה מתרחקת מן הצדדים של המחבת ואת הגרגרים התרככו, כ -35 עד 40 דקות. (אם הפולנטה מתחילה לקבל עבה מדי לפני שהיא נעשית, להוסיף מים 1/4 כוס בכל פעם לפי הצורך. בינתיים, להכין את הסקווש.באמצעות מקלף ירקות, לקלף את הסקווש, ואז לקצץ את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
חותכים אותו לשניים לאורכו ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
חותכים כל חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
6
מניחים את הפרוסות בקערה גדולה, מוסיפים 2 כפות של השמן, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, וזורקים עם הידיים כדי מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
מורחים את הדלעת בשכבה זוגית על תבנית אפייה. צלי עד לסכין מכרז, כ -20 דקות. מחק את הקערה והנח אותה בצד (אין צורך לשטוף אותה). כאשר הסקווש מוכן, להעביר אותו מתלה חוט מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F. כאשר הפולנטה מוכנה, מערבבים בגבינת גרוייר עד שהיא נמסה ומאוגדת באופן שווה. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
סכין קילוףסכין קילוף
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מעבירים את תערובת הפולנטה לתבנית אפייה בגודל 17 על 12 אינץ'. באמצעות מרית גומי, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים את 1/3 כוס שאלוט הנותרים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 4 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את היין, ומבשלים עד שזה כמעט התאדה, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את chard, העונה עם מלח ופלפל, ומבשלים, זורק כל הזמן עם מלקחיים, עד שהוא נבול לחלוטין ומכרז והנוזל כמעט התאדה, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
להעביר את התערובת למסננת בכיור ולתת לו לשבת, ערבוב מדי פעם, עד שזה מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.כאשר תערובת chard יש מקורר, לסחוט חופנים גדולים לשחרר כל נוזל עודף ולהעביר ללוח חיתוך. דק קוצצים ומניחים בקערה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
13
מוסיפים את הריקוטה ואת 3/4 כוס של אסיאגו ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
1
חותכים את הפולנטה במחצית לרוחב (אתה צריך להיות 2 חתיכות כי הם כ 8 על ידי 6 אינץ ' כל אחד). באמצעות מרית שטוחה, להעביר 1 של החצאים בחתיכות גדולות לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ', באמצעות הידיים שלך, לחץ לתוך שכבה אפילו כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של המנה. באמצעות מרית גומי, חצי מנה שווה של תערובת ריקוטה על פולנטה ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. באופן שווה רעפים מחצית חתיכות סקווש על תערובת ריקוטה. חזור על השכבות שוב עם החצאים הנותרים של תערובת פולנטה, ריקוטה, וסקווש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מפזרים את שארית 1/4 כוס גבינת אסיאגו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
3
אופים עד הגבינה נמסה ואת החלק העליון הוא חום זהוב, על 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה