קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

דלורית צמחונית ולזניה שוויצרית Chard Polenta

דלורית צמחונית ולזניה שוויצרית Chard Polenta
דלעת צמחונית ולזניה Chard Polenta השוויצרית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי רוזמרין, ביצה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו דלורית צלויה וכריך שוויצרי, דלעת סקווש, Chard שוויצרי ריזוטו תפוחים, ו שעועית שחורה צ'ילי עם דלעת סקווש ו Chard שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חום 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים 1/3 כוס של שאלוט, רוזמרין, טימין, מתבלים במלח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים, כ 4 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף את המים הנמדדים, חלב, ומלח נמדד, מערבבים לשלב, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לנמוך, תוך לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את הפולנטה בזרם דק, יציב עד שכל זה משולב ואין גושים.לבשל, לטאטא או ערבוב עם כף עץ מדי פעם, עד פולנטה מתרחקת מן הצדדים של המחבת ואת הגרגרים התרככו, כ -35 עד 40 דקות. (אם הפולנטה מתחילה לקבל עבה מדי לפני שהיא נעשית, להוסיף מים 1/4 כוס בכל פעם לפי הצורך. בינתיים, להכין את הסקווש.באמצעות מקלף ירקות, לקלף את הסקווש, ואז לקצץ את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
חותכים אותו לשניים לאורכו ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
חותכים כל חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
6
מניחים את הפרוסות בקערה גדולה, מוסיפים 2 כפות של השמן, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, וזורקים עם הידיים כדי מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מורחים את הדלעת בשכבה זוגית על תבנית אפייה. צלי עד לסכין מכרז, כ -20 דקות. מחק את הקערה והנח אותה בצד (אין צורך לשטוף אותה). כאשר הסקווש מוכן, להעביר אותו מתלה חוט מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F. כאשר הפולנטה מוכנה, מערבבים בגבינת גרוייר עד שהיא נמסה ומאוגדת באופן שווה. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מעבירים את תערובת הפולנטה לתבנית אפייה בגודל 17 על 12 אינץ'. באמצעות מרית גומי, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את 1/3 כוס שאלוט הנותרים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 4 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את היין, ומבשלים עד שזה כמעט התאדה, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את chard, העונה עם מלח ופלפל, ומבשלים, זורק כל הזמן עם מלקחיים, עד שהוא נבול לחלוטין ומכרז והנוזל כמעט התאדה, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
להעביר את התערובת למסננת בכיור ולתת לו לשבת, ערבוב מדי פעם, עד שזה מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.כאשר תערובת chard יש מקורר, לסחוט חופנים גדולים לשחרר כל נוזל עודף ולהעביר ללוח חיתוך. דק קוצצים ומניחים בקערה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מוסיפים את הריקוטה ואת 3/4 כוס של אסיאגו ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
1
חותכים את הפולנטה במחצית לרוחב (אתה צריך להיות 2 חתיכות כי הם כ 8 על ידי 6 אינץ ' כל אחד). באמצעות מרית שטוחה, להעביר 1 של החצאים בחתיכות גדולות לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ', באמצעות הידיים שלך, לחץ לתוך שכבה אפילו כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של המנה. באמצעות מרית גומי, חצי מנה שווה של תערובת ריקוטה על פולנטה ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. באופן שווה רעפים מחצית חתיכות סקווש על תערובת ריקוטה. חזור על השכבות שוב עם החצאים הנותרים של תערובת פולנטה, ריקוטה, וסקווש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מפזרים את שארית 1/4 כוס גבינת אסיאגו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
3
אופים עד הגבינה נמסה ואת החלק העליון הוא חום זהוב, על 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

71דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינות Asiago טריות מגורר כוס (אודותגבינות Asiago טריות מגורר כוס (אודות8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1קילוגרםדלורית בינונית (אודותדלורית בינונית (אודות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1כף. חומץ ביין אדוםתערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה2חתיכות טופי הית' ברקצוצים דק עלי רוזמרין טרייםקצוצים דק עלי רוזמרין טריים2חתיכות טופי הית' ברקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות גבינת Gruyère מגורר (אודות1/2 כוסות גבינת Gruyère מגורר (אודות12 כפיות אבקת שוםמלח כשר, ועוד לפי הצורךמלח כשר, ועוד לפי הצורך63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפולנטה (או קמח תירס קרקע גס)פולנטה (או קמח תירס קרקע גס)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוביות שאלוט (מכ-3 שאלוט בינוני)קוביות שאלוט (מכ-3 שאלוט בינוני)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרpound גבינת ריקוטה חלב מלא (אודותpound גבינת ריקוטה חלב מלא (אודות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.Chard שוויצרי( כ 2 צרורות), גבעולים הוסרו ועלים קצוצים גסChard שוויצרי( כ 2 צרורות), גבעולים הוסרו ועלים קצוצים גס8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים, ועוד לפי הצורךמים, ועוד לפי הצורך4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת