דלעות ממולאות נקניק
דלועים ממולאים בנקניק לוקח בערך שעתיים ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת $1.71 למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 8. מנה אחת מכילה 406 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך שן שום, נקניק טחון עדין, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו דלעות ממולאות תרד , מיני דלעות ממולאות ודלעות ממולאות בייקון וקממבר .
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים, האורז, החמין ואבקת הקארי. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 45-50 דקות או עד לריכוך.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת מטגנים את הפטריות, הבצל והשאלוט במשך 3-5 דקות או עד שהירקות רכים.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
להפחית את החום; מוסיפים את הדומדמניות, המרק, תיבול העופות, המרווה והמיורן. מחזירים את הנקניק למחבת. מבשלים ומערבבים 5-7 דקות או עד שהנוזלים נספגים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה אורז.
לשטוף דלעות; לחתוך 3-in. עיגול סביב כל גבעול.
מסירים את החלק העליון ומניחים בצד.
הסר והשליך סיבים רופפים; לשמור זרעים לשימוש אחר. דוקרים בתוך כל דלעת בעזרת מזלג; מפזרים מלח ואבקת שום. ממלאים בתערובת נקניקיות; להחליף צמרות.
מניחים ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; להוסיף 1/2 אינץ' מים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30 דקות. מכסים בצורה רופפת בנייר כסף; אופים 45-50 דקות יותר או עד לריכוך.
חותכים כל דלעת לארבעה פלחים להגשה.