דלעת בלוטים עם מלית פטל
דלעת בלוטים עם מלית פטל היא תוספת שמגישה 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -6 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 305 קלוריות . תמורת 100 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש בצל ירוק, אורז חום מוכן, שמן זית ורכז מיץ תפוזים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . עם ציון של 84% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: דלעת בלוטים עם מלית חמוציות , דלעת בלוטים עם מלית תפוחים ודלעת בלוטים עם מלית תרד .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
חותכים את הדלעת לשניים וגורפים זרעים. השתמשו במברשת מאפה כדי להבריש דלעת בשמן זית ולפזר תבלין פאי דלעת; לְהַפְרִישׁ.
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים לאיחוד שאר החומרים. ממלאים מרכזי דלעת בתערובת המלית.
מניחים בתבנית אפייה ומכסים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד 15 עד 20 דקות או עד שהדלעת מתרככת.
חותכים כל חצי דלעת בלוטים לחצי ומגישים חם.