קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

דלעת בלוטים עם מלית פטל

דלעת בלוטים עם מלית פטל
דלעת בלוטים עם מלית פטל היא תוספת שמגישה 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -6 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 305 קלוריות . תמורת 100 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש בצל ירוק, אורז חום מוכן, שמן זית ורכז מיץ תפוזים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . עם ציון של 84% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: דלעת בלוטים עם מלית חמוציות , דלעת בלוטים עם מלית תפוחים ודלעת בלוטים עם מלית תרד .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חותכים את הדלעת לשניים וגורפים זרעים. השתמשו במברשת מאפה כדי להבריש דלעת בשמן זית ולפזר תבלין פאי דלעת; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים לאיחוד שאר החומרים. ממלאים מרכזי דלעת בתערובת המלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מניחים בתבנית אפייה ומכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד 15 עד 20 דקות או עד שהדלעת מתרככת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
חותכים כל חצי דלעת בלוטים לחצי ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט