קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

דלעת ג'ינג'ר מאפינס אגוז

דלעת ג'ינג'ר מאפינס אגוז
המתכון דלעת ג'ינג'ר מאפינס אגוז יכול להתבצע בעוד כ-40 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 258 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-734 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מאפינס אגוז דלעת, Sweetpotato דלעת מאפינס אגוז , ו עוגת דלעת בננה אגוזים מאפינס דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יחד מרכיבים יבשים: בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את הקמח, מלח, סודה לשתייה, ותבלינים-זנגביל הקרקע—קינמון, allspice, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מקציפים ביצים, סוכר, מוסיפים דלעת, חמאה, מים: בקערה גדולה, מכים את הביצים ומקציפים בסוכר החום, מקפידים לשבור את כל גושי הסוכר. מערבבים את פירה דלעת, חמאה מומסת, ו 1/4 כוס מים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים יבש לחומרים רטובים, מוסיפים ג ' ינג ' ר, אגוזים: מערבבים את החומרים היבשים, שליש בכל פעם, עד רק incorporated. אל תתערבב יותר מדי. מקפלים את זנגביל מסוכר ואגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
5
לשים לתוך מאפין פח ואופים: תערובת כפית לתוך מאפין מוכן פח.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים במשך 25 דקות ב 177°. בדוק עבור doneness עם קיסם מוכנס למרכז של מאפין. אם זה יוצא נקי, זה נעשה. מגניב על מדף.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן