דלעת גבינת עיזים Fettuccine אלפרדו עם מרווה פריכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דלעת גבינת פסטוצ'יני אלפרדו עם מרווה פריכה מטוגנת. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, אם יש לך תבלין פשטידת דלעת, parmigiano רג'יאנו, מחית דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פונדו גבינת עיזים עם מרווה מטוגנת, Lasanga דלורית צלויה עם גבינת עיזים, בייקון, ומרווה מטוגנת, ו פטוצ'יני עם נקניק, מרווה, שום פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה.ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני, מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את הקרם, מחית דלעת, גבינת עיזים, פרמזן, תבלין פאי מרווה ודלעת ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל.ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני, נותנים לו להפוך חום בהיר, מוסיפים את המרווה ומטגנים עד פריך.
מגישים חם על הפסטה מעוטרת בפרמזן יותר ומרווה פריכה מטוגנת.