דלעת חורף עם חמאה מתובלת
סקווש חורף עם חמאה מתובלת נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. אם יש לך מיץ ליים, הל טחון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת חורף מתובלת בשומר, דלעת חורף מתובלת בשומר, ו מרק סקווש חורף מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים excepttsalt בקערה קטנה עד מיץ ליים מאוגד. מתבלים במלח. כיסוי; keepin מקום מגניב. לעשות קדימה: נורית מתובלת להתבצע 1 שבוע קדימה.
מגלגלים לתוך בולי עץ, עוטפים בנייר קלף, ומקררים עד 2 שבועות או מקפיאים עד 3 חודשים.
לקצץ קצוות של בלוט ו kabochasquash לחתוך במחצית דרך stemend. לגרד זרעים ומניחים סקווש לחתוך למטה על קרש חיתוך (לא לקלף).
חותכים חצאים לרוחב לפרוסות 1/2". אם usingdelicata סקווש, לחתוך לרוחב לטבעות 1/2"; לגרד זרעים.
למלא סיר רחב גדול עם מים עדלחציהשל 1/2 " ולהוסיף קמצוץ של מלח; להביא לרתיחה.
להוסיף פרוסות סקווש; להפחית את החום לבינוניחלוב.כיסוי וקיטור, הוספת מים נוספים נחוצים כדי לשמור על 1/2 " של מים בתחתית סיר, עד סקווש הוא מכרז אבל לא fallingapart, 20-25 דקות.
בזהירות להעביר פרוסות סקווש כדי largeplatter (כמה סקווש בתחתית הסיר אולי רך מדי; לשמור למטרה אחרת
להפחית מים בסיר מעל חום גבוה (או להוסיף מים חמים) למדוד 3/4 כוס.
הסר מן החום לטאטא ב spicedbutter, 1 כף בכל פעם, כדי פורמה עשיר, רוטב מבריק. עונה לטעםמלח.
רסס מתובל חמאה מעל סקווש.למעלה עם זרעי רימון.