דלעת חמאה שמנת עם מרק קינמון
דלעת חמאה שמנת עם מרק קינמון עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 233 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 290 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. צאו לחנות והרימו בצל, ציפורן טחונה, ג'ינג'ר טחון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 66%. נסו מרק דלעת קינמון תפוחים, מרק דלעת חמאה שמנת, ו מרק דלעת חמאה שמנת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה ועמוקה עד להבהבה.
מוסיפים דלעת חמאה, ואז בצל; מטגנים, מערבבים מעט מאוד בהתחלה, ואז בתדירות גבוהה יותר, עד שהדלעת מתחילה להזהיב, 7 עד 8 דקות.
מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים חמאה, סוכר ושום; ממשיכים לבשל עד שכל הירקות בצבע קרמל עשיר, כ -10 דקות יותר.
מוסיפים קינמון, ג ' ינג ' ר, ציפורן ופלפל קאיין; ממשיכים לטגן עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, מכוסה חלקית, עד שהדלעת רכה, כ -10 דקות.
באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר מסורתי, מחית עד חלקה מאוד, 30 שניות עד 1 דקה. (אם משתמשים בבלנדר מסורתי, יש לפרוק אותו על ידי הסרת מרכז הקופץ של המכסה או על ידי הרמת קצה אחד של המכסה. עטפו את מיכל הבלנדר במגבת מטבח. כדי 'לנקות' את המכל, יוצקים מעט חצי וחצי, מערבבים בקצרה ואז מוסיפים למרק.)
מחזירים לתבנית (או לסיר מרק); הוסף מספיק חצי וחצי כך שהתערובת תהיה כמו מרק, אך עבה מספיק כדי לצוף קישוט. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
מחממים, מצקים לקערות, מקשטים ומגישים.