קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

דלעת מק ' N 'גבינה מ' להמס: האמנות של מקרוני & גבינה

דלעת מק ' N 'גבינה מ' להמס: האמנות של מקרוני & גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דלעת מק 'N' גבינה מ 'להמס: האמנות של מקרוני & גבינה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות לך לחנות ותביא סוכר דלעת, מלח ים, נקניק חזיר קל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים מעגל מהחלק העליון של הדלעת בזווית של 45 מעלות, הדרך שבה היית לחתוך לפתוח דלעת כדי להפוך את ג'ק-o' -פנס, ולהניח בצד. לגרוף את הזרעים ומיתרים כמיטב יכולתך. בנדיבות מלח ופלפל החלק הפנימי של הדלעת, פופ העליון בחזרה על זה, למקם אותו על צלחת אפייה מעוטרת (מאז הדלעת עשויה לדלוף או לבכות קצת), ואופים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. אם הנקניקיות נמצאות בתרמילים שלהם, להסיר את הבשר ולהשליך את התרמילים. פורר את בשר הנקניק לחתיכות קטנות ומבשל עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את הנקניק מהמחבת עם כפית מחוררת ולהניח בצד להתקרר. זרוק את הטפטוף, או לחסוך לרוטב או מה שיש לך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
גם בעוד הדלעת אופה, לבשל את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מסננים דרך מסננת ולשטוף עם מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
בקערה, לזרוק יחד את Fontina, Gruyère, נקניק, פסטה, בצל ירוק, ועשבי תיבול. לאחר הדלעת נעשית אפייה, להוציא אותו מהתנור ולמלא אותו עם מקרוני וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
GruyereGruyere
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
יוצקים את השמנת על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
9
מניחים את החלק העליון על הדלעת ואופים במשך 1 שעה, לוקח את החלק העליון במשך 15 הדקות האחרונות כך הגבינה על גבי המילוי יכול חום כראוי. אם הקרם העליון עדיין נראה קצת מתנדנד ונוזלי מדי, לתת לו עוד 10 דקות בתנור. הקרם עשוי לבעבע קצת, וזה בסדר.אם הדלעת מתפצלת בזמן האפייה, כפי שקורה מדי פעם, להיות אסיר תודה לך להגדיר אותו בתבנית אפייה מעוטרת ולהמשיך לאפות כרגיל.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
חותכים אותו למקטעים ומגישים אותם, או פשוט לגרוף את הקרביים עם חתיכות של בשר הדלעת לכל מנה. כך או כך הוא פשוט גנדרן. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
2
זוגות יין: לבן Rhône עמק תערובות, Viognier, שרדונה oaky, שמפניה
מרכיבים שתצטרך
ViognierViognier
שמפניהשמפניה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)