דלעת ספגטי אפויה עם רוטב עגבניות וזיתים
סקווש ספגטי אפוי עם רוטב עגבניות וזיתים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, פטרוזיליה, דלעת ספגטי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו דלעת ספגטי אפויה עם רוטב עגבניות וריקוטה, ספגטי עם זיתים ורוטב עגבניות, ו ספגטי לוהט עם אנשובי, זיתים וצלפים ברוטב עגבניות מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סקווש על תבנית אפייה; אופים ב 375 במשך 1 1/2 שעות או עד למכרז. מגניב.
חותכים סקווש חצי לאורכו; להשליך זרעים. לגרד בתוך סקווש עם מזלג כדי להסיר גדילים דמויי ספגטי למדוד 6 כוסות. תתחמם.
בעוד סקווש הוא אפייה, שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, אורגנו, קורנית, עלי דפנה ופלפל אדום; מטגנים 5 דקות.
מוסיפים 2 שיני שום טחון, יין, ואת 6 המרכיבים הבאים (יין דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד עבה (כ 30 דקות). השליכו את עלי המפרץ.
שלב 1 שן שום טחון, גבינת פרמזן ופטרוזיליה.