דלעת ספגטי עם עוף, ברוקולי ועגבניות מיובשות
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב ומנה עיקרית ראשונית? דלעת ספגטי עם עוף, ברוקולי ועגבניות מיובשות יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, רוטב עגבניות, דלעת ספגטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלושי אבטיח-אפרסק כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 86%. מתכונים דומים: דלעת ספגטי יוונית עם עוף, תרד, זיתי קלמטן ועגבניות מיובשות, ספגטי עם עגבניות מיובשות וברוקולי, ו קיש תרד עם עגבניות מיובשות.
הוראות
פירס ספגטי סקווש 7 או 8 פעמים עם מזלג.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה; אופים בחום של 375 למשך 1 1/2 שעות או עד שהם רכים. מגניב.
חותכים דלעת לשניים לאורך; השלך זרעים. לגרד בתוך סקווש עם מזלג כדי להסיר ספגטי-כמו גדילים. להתחמם.
בעוד סקווש אופים, לשלב עגבניות מיובשות ו 1 כוס מים חמים בקערה.
תן לעמוד 30 דקות או עד רך.
מסננים, שומרים 1/2 כוס נוזלים. קוצצים את העגבניות.
אדים ברוקולי, מכוסה, למשך 2 דקות או עד שהוא פריך-רך. שוטפים ברוקולי במים קרים; מסננים ומניחים בצד.
שלב דלעת, עגבניות, ברוקולי ושאר החומרים; לזרוק בעדינות.