קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת ספייס קרם

דלעת ספייס קרם
דלעת ספייס קרם עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 326 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר חום, קרם קרטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קאפקייק דלעת בריא יותר עם גבינת שמנת תבלין דלעת הלוך ושוב, דלעת ספייס גלידה, ו דלעת ספייס לאטה גלידה לאטה.

הוראות

1
שלב 1 כוס 1% חלב וסוכר חום בסיר בינוני, כבד, וחום עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 אחוז חלב1 אחוז חלב
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום.
3
מניחים חלמונים בקערה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים תערובת במחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד תערובת מעילה כף מתכת (כ 4 דקות), ערבוב כל הזמן.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מסננים פודינג דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שלב 1/2 כוס 1% חלב, חלב מרוכז ממותק, ואת המרכיבים הבאים 5 (חלב מרוכז ממותק דרך מלח) בקערה בינונית. מערבבים בדלעת. בהדרגה להוסיף פודינג, ערבוב עם מקצף. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1 אחוז חלב1 אחוז חלב
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
שלב 1/2 תערובת דלעת כוס ושמנת חמוצה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים תערובת שמנת חמוצה לתערובת דלעת צוננת ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
9
יוצקים את התערובת לתוך פחית מקפיא של מקפיא גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
10
כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לקפל ביסקוטי מתפורר. לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ביסקוטיביסקוטי