דלעת סקווש ומרק פסטה
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, ו פסטה סקווש Butternut (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את השמן לתוך סיר כבד תחתית גדול. הפעל את החום בינוני, וכאשר השמן מתחיל להבהב, להוסיף את הבצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל רך, כעשר דקות.
מוסיפים את דלעת סקווש, ומבשלים שתי דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים את היין ואת מלאי הירקות ומוסיפים את עלה המפרץ. להביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים. מבשלים 10 דקות.
הסר כוס המרק ורוטב אותו בבלנדר או עם בלנדר טבילה.
תוסיף את זה לסיר. הפעל את החום עד בינוני גבוה ולהוסיף את הפסטה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פסטה הוא אל דנטה, על 10 עד 12 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מגישים עם פרמזן מגורר טרי ועוד מלח, במידת הצורך.