דלעת סקווש עם צ'ילי חריף
דלעת סקווש עם צ'ילי חריף עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שעועית כליות, כמון טחון, בצל, חצי כוסברה חבורה 20 גרם. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף צלוי עם דלורית, צ' וריסו וצ'ילי, מרק דלורית עם צ'ילי וקרם פרש, ו חשיש סקווש חריף עם שמן זרעי סקווש Sorrel ו Butternut.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
לשפשף את הדלעת עם קצת שמן, ואז לצלות אותם על מגש אפייה במשך 45 דקות עד רך.
בינתיים, לחמם את השמן שנותר במחבת גדולה, ואז לטגן את הבצל במשך כמה דקות עד רך. מערבבים בצ ' ילי וכמון, ומטגנים במשך 1 דקות יותר, ולאחר מכן להוסיף את הבשר, בראונינג עבור 3-4 דקות. מערבבים את הטהור שעועית עם התזה של מים ועונה. תתחמם ותחמם. או מגניב, להקפיא עד 1 חודש, ואז להפשיר לחמם.
לגרוף קצת בשר סקווש רך החוצה כדי להפוך חלול, ואז מערבבים את זה לתוך הצ ' ילי עם חצי כוסברה. ממלאים את החלל של כל סקווש עם רבע מהתערובת, ואז לפזר עם כוסברה הנותרים. הלבישו את התרד עם טיפה יותר שמן זית, מתבלים ומגישים לצד הדלעת.