דלעת צ'ילי מקסיקנה
המתכון דלעת צ'ילי Mexicanan מוכן בסביבות 55 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם כמון טחון, שמן צמחי, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. נסו דלעת הודו צ'ילי: צ' ילי צ'ילי בריא לבשל את הזוכה, Arroz A La Mexicana, ו פיצה מקסיקנה (מתכונים דומים).
הוראות
חום שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, במשך 5 עד 7 דקות או עד למכרז.
הוסף טורקיה; לבשל עד השחמה.
מוסיפים עגבניות עם מיץ, דלעת, רוטב עגבניות, שעועית, צ 'ילי, תירס, אבקת צ' ילי, כמון, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. כיסוי; לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות.