קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

דלעת צלויה ובצל אדום עם טחינה וזעתר מירושלים

דלעת צלויה ובצל אדום עם טחינה וזעתר מירושלים
דלעת צלויה ובצל אדום עם טחינה וזעתר מירושלים דורשים בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-394 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 99%. נסו דלעת צלויה ובצל אדום עם טחינה וזעתר, דלורית צלויה עם רימון וטחינה, ו חצילים קלויים ודלורית עם רוטב טחינה-יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 246° / 240°C.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את הדלעת ואת הבצל בקערת ערבוב גדולה, להוסיף 3 כפות של השמן, 1 כפית מלח, וכמה פלפל שחור לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סכין קילוףסכין קילוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מורחים על תבנית אפייה עם העור כלפי מטה וצולים בתנור במשך 30 עד 40 דקות, עד שהירקות לקחו על עצמם קצת צבע ומבושלים דרכו. לפקוח עין על הבצלים כפי שהם עשויים לבשל מהר יותר מאשר הסקווש צריך להיות מוסר מוקדם יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
כדי להפוך את הרוטב, מניחים את הטחינה בקערה קטנה יחד עם מיץ לימון, מים, שום, ו 1/4 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
טחינהטחינה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לטאטא עד הרוטב הוא עקביות של דבש, הוספת מים או טחינה יותר במידת הצורך
מרכיבים שתצטרך
טחינהטחינה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
יוצקים את הנותרים 1 1/2 כפיות שמן למחבת קטנה ומניחים על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את צנוברים יחד עם 1/2 כפית מלח ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד האגוזים הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
הסר מהחום ולהעביר את האגוזים והשמן לקערה קטנה כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
כדי להגיש, פרשו את הירקות על מגש גדול של הגשה וטפטוף מעל הטחינה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טחינהטחינה
11
מפזרים את הצנוברים והשמן שלהם למעלה, ואחריו זעתר ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'