דלעת צלויה ובצל אדום עם טחינה וזעתר מירושלים דורשים בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-394 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 99%. נסו דלעת צלויה ובצל אדום עם טחינה וזעתר, דלורית צלויה עם רימון וטחינה, ו חצילים קלויים ודלורית עם רוטב טחינה-יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 246° / 240°C.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את הדלעת ואת הבצל בקערת ערבוב גדולה, להוסיף 3 כפות של השמן, 1 כפית מלח, וכמה פלפל שחור לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
3
מורחים על תבנית אפייה עם העור כלפי מטה וצולים בתנור במשך 30 עד 40 דקות, עד שהירקות לקחו על עצמם קצת צבע ומבושלים דרכו. לפקוח עין על הבצלים כפי שהם עשויים לבשל מהר יותר מאשר הסקווש צריך להיות מוסר מוקדם יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כדי להפוך את הרוטב, מניחים את הטחינה בקערה קטנה יחד עם מיץ לימון, מים, שום, ו 1/4 מלח כפית.