קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

דמיונות פונדנט לימון ולבנדר

דמיונות פונדנט לימון ולבנדר
המתכון לימון & לוונדר fondant דמיונות ניתן לעשות בסביבות 1 שעה ו -45 דקות. מתאבן זה יש 558 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-83 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו ציפוי סוכר, לבנדר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 11%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דמיונות fondant חגיגיים, תה לבנדר, לימון ודבש מ Wolds Way לבנדר חווה, ו עוגת פונדנט לימון.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
גריז וקו פח מרובע 20 ס " מ עם קלף אפייה.
3
שים את החמאה, סוכר, ביצים, יוגורט, קמח ואבקת אפייה בקערה גדולה והכה עם מקציף חשמלי עד חלקה. עצה לתוך פח העוגה שלך להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
אופים במשך 45-50 דקות עד עלה וזהב, ושיפוד מוכנס יוצא נקי. השאירו להתקרר במשך 10 דקות בדיל, ולאחר מכן להפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
טוחנים את הלבנדר לאבקה באמצעות עלי ומרגמה. כדי להפוך את הדובדבן חמאה, לנצח את החמאה ואת הדובדבן סוכר יחד עד חיוור ורך. מחלקים את התערובת לתוך 2 קערות, להוסיף את גרידת לימון כדי אצווה אחת לבנדר השני, ולאחר מכן לערבב כל אחד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
להעביר את icings ל 2 שקיות צנרת.
7
כאשר הספוג התקרר לחלוטין, השתמש בסכין משונן גדול כדי להסיר את החלק העליון ולתת לך משטח שטוח. הפוך את העוגה כדי שהצד השטוח ביותר יהפוך לחלק העליון. בזהירות לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך את הספוג לתוך 16 ריבועים. השתמש בסרגל אם אתה רוצה שהם יהיו באותו גודל.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
8
מברשת את החלק העליון ואת הצדדים של כל ריבוע ספוג עם ריבה קטנה. צינור כיפה קטנה של ציפוי חמאה על כל ספוג, 8 עם זיגוג לבנדר 8 עם לימון. צנן את העוגות לפחות 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ריבהריבה
9
מסננת סוכר הזיגוג פונדנט לתוך קערה גדולה, ולהוסיף מספיק מים כדי להפוך את ציפוי עבה אבל שלילי. כפית ציפוי לבן קטן לתוך שקית כריך או שקית צנרת להשתמש מאוחר יותר. מחלקים את הדובדבן שנותר לתוך 2 קערות, לצבוע אחד אצווה לימון צהוב והשני לילך חיוור.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
הסר את הספוגים מהמקרר ולהעביר מתלה חוט, יושב על המדף על מגש כדי לתפוס כל טיפות. כפית קצת ציפוי על כל ספוג, לילך עבור דמיונות ריח לבנדר וצהוב ללימון. השתמש סכין לוח קטן כדי להפיץ את הדובדבן במורד הצדדים של הספוג כדי לכסות לחלוטין כל אחד. השאירו להגדיר עבור 30 דקות, ואז לכסות את העוגות עם שכבה שנייה של זיגוג לתת משטח חלק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
11
לטפטף את הדובדבן הלבן על העוגות ולקשט עם קצת גרידת לימון ניצני לבנדר. השאר להגדיר עבור 1 hr בטמפרטורת החדר לפני ההגשה. יחזיק מעמד 2-3 ימים בקופסת שימורים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק