דמיונות פונדנט לימון ולבנדר
המתכון לימון & לוונדר fondant דמיונות ניתן לעשות בסביבות 1 שעה ו -45 דקות. מתאבן זה יש 558 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-83 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו ציפוי סוכר, לבנדר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 11%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דמיונות fondant חגיגיים, תה לבנדר, לימון ודבש מ Wolds Way לבנדר חווה, ו עוגת פונדנט לימון.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
גריז וקו פח מרובע 20 ס " מ עם קלף אפייה.
שים את החמאה, סוכר, ביצים, יוגורט, קמח ואבקת אפייה בקערה גדולה והכה עם מקציף חשמלי עד חלקה. עצה לתוך פח העוגה שלך להחליק את החלק העליון.
אופים במשך 45-50 דקות עד עלה וזהב, ושיפוד מוכנס יוצא נקי. השאירו להתקרר במשך 10 דקות בדיל, ולאחר מכן להפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
טוחנים את הלבנדר לאבקה באמצעות עלי ומרגמה. כדי להפוך את הדובדבן חמאה, לנצח את החמאה ואת הדובדבן סוכר יחד עד חיוור ורך. מחלקים את התערובת לתוך 2 קערות, להוסיף את גרידת לימון כדי אצווה אחת לבנדר השני, ולאחר מכן לערבב כל אחד לשלב.
להעביר את icings ל 2 שקיות צנרת.
כאשר הספוג התקרר לחלוטין, השתמש בסכין משונן גדול כדי להסיר את החלק העליון ולתת לך משטח שטוח. הפוך את העוגה כדי שהצד השטוח ביותר יהפוך לחלק העליון. בזהירות לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך את הספוג לתוך 16 ריבועים. השתמש בסרגל אם אתה רוצה שהם יהיו באותו גודל.
מברשת את החלק העליון ואת הצדדים של כל ריבוע ספוג עם ריבה קטנה. צינור כיפה קטנה של ציפוי חמאה על כל ספוג, 8 עם זיגוג לבנדר 8 עם לימון. צנן את העוגות לפחות 1 hr.
מסננת סוכר הזיגוג פונדנט לתוך קערה גדולה, ולהוסיף מספיק מים כדי להפוך את ציפוי עבה אבל שלילי. כפית ציפוי לבן קטן לתוך שקית כריך או שקית צנרת להשתמש מאוחר יותר. מחלקים את הדובדבן שנותר לתוך 2 קערות, לצבוע אחד אצווה לימון צהוב והשני לילך חיוור.
הסר את הספוגים מהמקרר ולהעביר מתלה חוט, יושב על המדף על מגש כדי לתפוס כל טיפות. כפית קצת ציפוי על כל ספוג, לילך עבור דמיונות ריח לבנדר וצהוב ללימון. השתמש סכין לוח קטן כדי להפיץ את הדובדבן במורד הצדדים של הספוג כדי לכסות לחלוטין כל אחד. השאירו להגדיר עבור 30 דקות, ואז לכסות את העוגות עם שכבה שנייה של זיגוג לתת משטח חלק.
לטפטף את הדובדבן הלבן על העוגות ולקשט עם קצת גרידת לימון ניצני לבנדר. השאר להגדיר עבור 1 hr בטמפרטורת החדר לפני ההגשה. יחזיק מעמד 2-3 ימים בקופסת שימורים.