דקדנס שוקולד
דקדנס שוקולד יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 10 . מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא קצפת, פטל, שוקולד חצי-מתוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דקדנס שוקולד, דקדנס שוקולד, ו דקדנס שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 על ידי 2 אינץ מחבת עוגה עגולה ותחתית בשורה עם סיבוב של נייר שעווה. נייר חמאה ומחבת אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
ממיסים שוקולד וחמאה בקערת מתכת מעל סיר של מים רותחים, לטאטא עד חלקה.
היכו יחד ביצים וסוכר עם מיקסר חשמלי עד צהוב חיוור, עבה, וסרט נוצר כאשר מקצף מורמים, על 4 דקות עם מיקסר עומד או 8 דקות עם כף יד. מקפלים רבע מתערובת ביצים לתערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל בעדינות בתערובת הביצה הנותרת.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת עוגה ומחבת ראפ בחדות על הדלפק לחסל בועות אוויר. שים מחבת עוגה באמבט מים חמים ומניח באמצע התנור.
אופים 45 דקות (למעלה יהיה להגדיר, אבל בודק לא ייצא נקי).
הסר עוגה מאמבטיית מים וקריר לחלוטין במחבת על מתלה. הפעל סכין דק סביב קצה העוגה וצינה, מכוסה, לפחות 4 שעות ועד 1
פטל פירה עם סוכר במעבד מזון או בלנדר, ואז כוח דרך מסננת בסדר לתוך קערה. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
שים מחבת עוגה ישירות על מבער בחום נמוך מאוד. הזז מחבת סביב על מבער לתחתית חמה, על 30 שניות, ולאחר מכן לנער מחבת כדי לשחרר את העוגה. הפוך עוגה על מתלה.
הסר נייר שעווה והפוך עוגה על צלחת הגשה.
להביא עוגה לטמפרטורת החדר.
אל תתייאש אם העוגה מסרבת בעקשנות לצאת מהמחבת. ייתכן שיהיה עליך לעזור לו יחד על ידי חטטנות אותו בעדינות עם קצה של סכין קילוף. * עוגה זו היא טובה יותר אם עשה יום קדימה. הן עוגה ורוטב לשמור 2 ימים, מכוסה ומקורר.