קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

דקר אפוי בגריל

דקר אפוי בגריל
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? גריל דג דקר יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 285 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פילה דקר, פירורי לחם ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 85%. נסו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר בגריל, ו טאקו לוקוס בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת פילה עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מערבבים יחד פירורי לחם ואת הבא 3 מרכיבים; לחץ על כל הצדדים של פילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
3
מניחים פילה בסל גריל משומן קלות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני (300 עד 35
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
7 עד 8 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מקשטים, אם תרצה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.