דקר בגריל עם בננות וסלסה ורדה
דקר בגריל עם בננות וסלסה ורדה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם פלנטיין בשלים, שמנת, סלסה בבקבוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: דקר בגריל עם סלסה אבטיח, פילה דקר בגריל עם סלסה קריאולית, ו עוף בגריל סלסה ורדה.
הוראות
מחממים מחבת גריל גדולה מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
חותכים plantain בחצי אורך; לחתוך כל חצי לרוחב 2 חתיכות. רסס plantain חתיכות עם ספריי בישול; גריל 4 דקות בכל צד או עד זהב רך מעט.
טפטוף דגים עם מיץ; מפזרים 1/8 מלח כפית כוסברה טחון. גריל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. דגים עליונים עם סלסה ושמנת חמוצה, ומגישים עם חתיכות plantain.
מקשטים עם כוסברה קצוצה, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.