קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות1
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דקר משחיר לימון

דקר משחיר לימון
לימון שחור דקר נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך דקר, מיץ לימון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דקר משחיר לימון, דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, ו דקר עם רוטב שמנת לימון-בזיליקום.

הוראות

1
במחבת גדולה להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים מלח שום ופלפל
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
3
תן לזה לבשל מעל חום בינוני במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף דקר או מה דגים שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
דקרדקר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
תן לדגים לבשל עד בערך 3/4 הדרך לעשות, ואז לשים קצת חמאה על גבי דגים ולהוסיף תיבול השחרה. כאשר הדג נעשה, לשים על צלחת ולעבור לצד ולשמור אותו חם.מערבבים במיץ לימון לתוך טיפות מחבת. אם אתה צריך קצת יותר חמאה ושום, לשים קצת במחבת. לאחר מכן מוסיפים בצל ירוק ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בואו לבשל עד בצל ירוק ופטריות לספוג מיץ לימון או עד הסוף.לטעום פטריות ואם זה גורם לך לעשות פרצוף חמוץ, אז אתה יודע שזה נעשה. אם לא, להוסיף קצת מיץ לימון יותר.כף מעל דגים וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.