האביב ירקות & prawn מוקפץ
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? האביב ירקות & prawn מוקפץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך אורז חום, זרעי שומשום, בצל אביב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. שרימפס תאילנדי prawn, ג'ינג'ר & באביב בצל מוקפץ, עוף חריף ומטגנים מוקפצים, ו חסילונים & פטריות חמש-תבלין מוקפץ דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מרתיחים את האורז במשך 25 דקות או עד רך, לנקז, להתקרר במהירות מתחת למים קרים, ואז לנקז שוב. טוסט זרעי שומשום בווק יבש עד הזהב, ואז להטות על צלחת ולהניח בצד.
מחממים את הווק עד ממש חם, ואז מוסיפים את השמן וג ' ינג ' ר ומערבבים במשך 30 שניות.
מוסיפים את הגזר, רוטב הויסין וחצי כוס מים, ואז מכסים ומבשלים מעל חום גבוה במשך 4 דקות.
מוסיפים את גזר לבן, מכסים מחדש ומבשלים עוד 3 דקות.
עצה באורז ומבשלים עד חם צנרת. לזרוק את הסרטנים ואת בצל האביב במשך 1-2 דקות עד התחמם.
מגישים זרועים זרעי שומשום קלוי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.