קוצצים חלקים לבנים וחיוורים ירוקים של כרישה ולשטוף היטב בקערה של מים קרים. הרם כרישה ממים עם כפית מחוררת ולהעביר למסננת לנקז. לקצץ גבעולי שומר סומק עם הנורה ולהסיר כל אזורים דהויים של הנורה. נורת חצי לאורכו ולחתוך כל חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', ליבות השלכת. חצי או רבע מורלים גדולים יותר לאורכו, משאיר קטנים יותר שלמים.
מרכיבים שתצטרך
שומר
פטריות מורל
כרישה
מים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מסננת
קערה
2
לבשל לפת בסיר 6 ליטר כבד של מים רותחים מומלחים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מעבירים לפת עם כפית מחוררת לקערה גדולה של מי קרח כדי להפסיק לבשל. (לשמור על מים רותחים.) מרתיחים גזר עד פריך במכרז, כ 3 דקות, ולהעביר עם כפית מחוררת למי קרח. מרתיחים פול עד פריך במכרז, כ 2 ' דקות, ולהעביר עם כפית מחוררת למי קרח. מרתיחים בעדינות תפוחי אדמה עד רך כמעט, כ 15 דקות, ולנקז במסננת. לשטוף תחת מים זורמים קרים.
לבשל שאלוט, כרישה, ומלח ופלפל לפי הטעם 3 כפות חמאה בסיר על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שאלות
חמאה
כרישה
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים מרק, גרידה, ו 1/4 כוס עשבי תיבול ומבשלים, מכוסה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
עשבי תיבול
7
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על מוצקים. להשליך מוצקים מרק מילואים.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
8
לבשל morels הנותרים 3 כפות חמאה בסיר ניקה מעל חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
מוסיפים יין ומבשלים עד מופחת על 1 כף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
10
מוסיפים שומר, אספרגוס, פלפלים ומרק שמורות, ואז מבשלים, מכוסה, עד שהירקות פריך במכרז, כ -4 דקות. מערבבים בעדינות ירקות blanched ומבשלים עד שכל הירקות הם פשוט רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ירק
אספרגוס
שומר
מרק
11
מגישים ראגו זרועים עשבי תיבול 1/4 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול
1
* ירקות עשויים להיות blanched 1 יום קדימה, טפח יבש, עטוף מגבות נייר, ונשמר שקיות פלסטיק resealable.* מרק חדור ניתן לעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין לפני להיות מכוסה ומקורר.