קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

האוקיינוס השקט צפון מערב בלאקברי מלא סופגניות עם שוקולד לבן גנאש ואגוזי לוז קלויים

האוקיינוס השקט צפון מערב בלאקברי מלא סופגניות עם שוקולד לבן גנאש ואגוזי לוז קלויים
Blackberry Pacific Northwest מלא סופגניות עם שוקולד לבן Ganache ואגוזי לוז קלויים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לכם קמח, מלח, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: שוקולד לבן Ganache מלא עוגיות זנגביל, עוגיות כריך שוקולד מלאות בגנאש לבן, ו עוגיות אצבע לימון מלאות בגנאש שוקולד לבן.

הוראות

1
להביא חלב לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר, ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים לתוך קערה גדולה ולתת מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בעוד חלב מתקרר, להמיס שמרים במים חמים בקערה קטנה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בואו לעמוד במשך 5 דקות.
5
מערבבים את תערובת השמרים לתוך החלב, יחד עם 2 כפות שמן, ביצים, וגרידת. מערבבים 2 1/2 כוסות קמח עם כף עץ כדי להפוך את הבצק רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
מורחים 1 כוס קמח על משטח העבודה ולשים את הבצק על גבי, מגרדים אותו מקערה עם מרית גומי. ללוש את הבצק, המשלב את כל הקמח ממשטח העבודה ומוסיף מספיק קמח נוסף (במידת הצורך), כ 5 דקות; הבצק צריך להיות דביק מעט.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת ומפזרים מעט קמח נוסף. מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה ומאפשרים לבצק לעלות במקום חם ללא טיוטה עד שהוא הוכפל בתפזורת, כ -1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להפוך את הבצק על משטח מקומח להתגלגל עם מערוך מקומח עד 1 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
חותכים את סיבובים עם חותך 2 אינץ'.
10
מניחים על מחבת סדין ומכסים סופגניות עם מגבת מטבח אחרת ולתת לעלות במקום חם במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בעוד סופגניות לעלות, שמן חום בסיר 4 ליטר עמוק עד שהוא רושם 365 מעלות F על מדחום. מטגנים סופגניות 2 בכל פעם, פונה פעם או פעמיים, עד נפוח וזהוב חום, על 2 עד 3 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
13
מניחים ריבה בשקית מאפה מצויד קצה 1 אינץ רגיל לתקוע את הקצה למרכז של כל סופגנייה (נכנס מהצד) ולסחוט חלק הריבה. קרח העליון עם חלק ganache ומפזרים אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
14
להביא קרם לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
15
מניחים שוקולד לבן בקערה גדולה, יוצקים קרם חם מעל, ולתת לשבת 1 דקה; לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
תן מגניב עד מעובה מעט.