מתכון האי Mojito עוף ואורז עם סלסה טרופיקלה מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מים, גרידת ליים, כמון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: ג'מייקה-לי-Crazy Chicken Tropicale, עוף באי עם סלסה פירות, ו רום מתובל - עוף סוכר עם סלסה מוחיטו מנגו.
הוראות
1
שלב את כל המרכיבים המרינדה יחד בבלנדר. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך שקית חותם רוכסן.
1
מוסיפים שמן זית למחבת רוטב בינונית עם מכסה הדוק מונח על חום בינוני וחם למשך דקה אחת,.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 5 דקות. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1
מניחים עוף במרכז הצלחת, להקיף עם מעגל של אורז, במקום סלסה על גבי עוף.הערה: אל תהסס להתאים תבלינים לטעמך. ניתן להגדיל או להשמיט כמות של פלפל חריף אם אתה מעדיף.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקב EnRoute Les Pommiers Pinot Noir עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.