קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

האי סביצ'ה עם בצל כבוש

האי סביצ'ה עם בצל כבוש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרום אמריקאים, אז נסו את סביצ'ה האי עם בצל כבוש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 434 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפלי סראנו, צ'יפס טורטיה, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 42 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו בצל אדום כבוש, בצל כבוש, ו בצל כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדג לחתיכות הדומות לגודל הצדפות. זורקים בנפרד את פירות הים במעט שמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
2
במחבת מטגנת על אש גבוהה צורבים את הדגים והצדפות, כ-30 שניות מכל צד. האמצע עדיין צריך להיות גולמי. עבדו בקבוצות כדי שלא תצפו את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים פירות ים לתוך צלחת זכוכית מעיל עם מיץ לימון. זכוכית היא הטובה ביותר, מכיוון שהיא לא תגיב עם החומצה במיץ. מרינדים, בקירור, למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
4
מוציאים את הבשר מ 1/2 פפאיה וחותכים לקוביות בינוניות. פורסים את 1/2 הנותרים לרצועות ארוכות. למחרת מוזגים את מיץ הליים ומקפלים בעדינות את תערובת הדגים והסקלופ המרוקנים יחד עם שאר החומרים וקוביות הפפאיה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
אננס רגילאננס רגיל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מגישים עם צ ' יפס טורטיה, פפאיה חתוכה ובצל כבוש ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
אננס רגילאננס רגיל
6
בסיר קטן מביאים לרתיחה את החומץ, הסוכר והצ ' ילי. מערבבים עד להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מסירים מהאש. בכלי פלסטיק מניחים את הבצלים הפרוסים ויוצקים עליהם את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מניחים את המיכל באמבט קרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
9
מגישים צונן עם בשרים ופירות ים. אלה נהדרים גם על כריכים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים