האיים הצפים של לה בולאנג'
האיים הצפים של לה בולאנג'הם אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 475 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי שעועית וניל, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו איים צפים, איים צפים, ו איים צפים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החלב והשמנת בקערה בטוחה במיקרוגל.
להקציף להתמזג, וחום במשך 2 דקות בעוצמה גבוהה במיקרוגל.
מוסיפים את הסוכר לתערובת החלב והשמנת החמה.
מוסיפים את החלמונים, וניל ומקציפים היטב.
מיקרוגל במשך 1 דקה יותר, להקציף שוב. להפריש להתקרר. (ניתן לאחסן את קרם אנגלייז, מכוסה, במקרר עד 3 ימים או במקפיא עד 2 חודשים.)
הפוך את רוטב הקרמל: בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, להביא את השמנת, שעועית וניל, חמאה ומלח לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולשמור חם בזמן שאתה caramelize הסוכר. בסיר גדול, מחממים את הסוכר על אש נמוכה. לבשל, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס לחלוטין והופך חום זהוב.
מוסיפים את תערובת הקרם לסוכר, קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום ולהמשיך לערבב עד שיש לך רוטב חלק, שמנת. זה ישמור, מכוסה, במקרר עד 1 שבוע.
להרכיב את האיים הצפים: לאסוף את החומרים שלך.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, טוסט השקדים עד השחמה וריחני, 2 עד 3 דקות.
בקערה גדולה, להכות את הלבן ביצה ומלח עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מוסיף את הסוכר והכה במשך כ 1 דקה יותר.
קו צלחת גדולה עם נייר קלף. כף ארבע תלוליות נדיבות של ביצה מוכה על הצלחת. מיקרוגל, חשוף, במשך 30-45 שניות על כוח גבוה.
יוצקים מספיק קרם אנגלייז לתוך קערה כדי לצוף אי בקרם וטפטוף עם קרמל.