קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

האיים הצפים שקדים עם רוטב פודינג

האיים הצפים שקדים עם רוטב פודינג
האיים הצפים שקדים עם רוטב פודינג עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", "קורנפלור", " רום " ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: איים צפים עם רוטב פודינג בריח לימון ופטל, איים צפים עם רוטב דומדמניות שחור, ו איים צפים.

הוראות

1
לרוטב פודינג רום
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
רוטברוטב
רוםרום
2
שים את החלב, קורנפלור, וסוכר בסיר, ומערבבים מדי פעם כמו שאתה מחמם אותו. בינתיים, לטאטא את החלמונים בקערה. כאשר החלב מגיע לרתיחה חזקה, יוצקים את כל זה בבת אחת לתוך החלמונים תוך מכות ברציפות עם מקצף. כמות חלב רותח לעומת כמות חלמון ביצה היא כזו חלמון הביצה יהיה מבושל על ידי חלב חם ולא דורשים בישול נוסף. מסננים את פודינג מיד דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ומערבבים את הקרם. כאשר פושר, להוסיף את וניל ורום. שים בצד עד שישב בכלא.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
ונילוניל
קרםקרם
סוכרסוכר
חלבחלב
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
מקציףמקציף
קערהקערה
1
שים את הסוכר בסיר עם 3 כפות של המים, ומערבבים רק מספיק כדי להרטיב את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים מעל חום בינוני, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד התערובת הופכת בצבע קרמל (10 עד 12 דקות). כאשר קרמל, להסיר מהתנור, להוסיף את החמאה ואת שאר 2 כפות מים, ומערבבים עד מעורב היטב. מחלקים את הקרמל בין שמונה תבניות בודדות עם קיבולת של 1 עד 1 1/2 כוסות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
3
בואו קרמל מגניב, ואז חמאה קלות סביב הצדדים של התבניות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
חמאהחמאה
1
לנצח את החלבונים עד מאוד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
2
מפזרים את הסוכר במהירות על גבי תוך פעימות במהירות גבוהה עם הקצף, ולהמשיך להכות עוד 10 שניות. מקפלים את השקדים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות. כפית את המרנג לתוך שקית מאפה ללא קצה, ולסחוט אותו לתוך תבניות קרמל. הקש על התבניות על סיר סירים על השולחן, כך שאין בועות אוויר במרכז המרנג. מסדרים את התבניות במחבת צלייה המוקפת במי ברז פושרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
שקית מאפהשקית מאפה
מחזיק סירמחזיק סיר
תנורתנור
4
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד להגדיר היטב במרכז נפוחות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר מהמים, ולתת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
כאשר מגניב, קינוחים בודדים יכול להיות מכוסה בניילון נצמד ומקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
כף 3 עד 4 כפות של רוטב רום פודינג על צלחות הגשה בודדות, לנתק את האיים הצפים הקטנים על גבי, לתת מה קרמל שיוצא לטפטף עליהם. לקשט עם כמה פרוסות שקדים קלויים נוספים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
קרמלקרמל
פודינגפודינג
רוטברוטב
רוםרום
2
לטרמן, טודיי שואו, ובוקר טוב אמריקה. מר Pépin הוא הנמען של שני בהצטיינות הגבוהה ביותר של ממשלת צרפת: הוא Chevalier de L ' Ordre des Arts et des
3
Lettres (199
4
And a Chevalier de L ' Ordre du Merite Agricole (1992). הוא גם דיקן תוכניות מיוחדות במכון הקולינרי הצרפתי ליין ומזון, חבר ב-IACP, והוא חבר בחבר הנאמנים של קרן ג ' יימס בירד. הוא ואשתו גלוריה גרים במדיסון, קונטיקט.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין