האיים הצפים שקדים עם רוטב פודינג
האיים הצפים שקדים עם רוטב פודינג עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", "קורנפלור", " רום " ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: איים צפים עם רוטב פודינג בריח לימון ופטל, איים צפים עם רוטב דומדמניות שחור, ו איים צפים.
הוראות
שים את החלב, קורנפלור, וסוכר בסיר, ומערבבים מדי פעם כמו שאתה מחמם אותו. בינתיים, לטאטא את החלמונים בקערה. כאשר החלב מגיע לרתיחה חזקה, יוצקים את כל זה בבת אחת לתוך החלמונים תוך מכות ברציפות עם מקצף. כמות חלב רותח לעומת כמות חלמון ביצה היא כזו חלמון הביצה יהיה מבושל על ידי חלב חם ולא דורשים בישול נוסף. מסננים את פודינג מיד דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ומערבבים את הקרם. כאשר פושר, להוסיף את וניל ורום. שים בצד עד שישב בכלא.
שים את הסוכר בסיר עם 3 כפות של המים, ומערבבים רק מספיק כדי להרטיב את הסוכר.
מניחים מעל חום בינוני, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד התערובת הופכת בצבע קרמל (10 עד 12 דקות). כאשר קרמל, להסיר מהתנור, להוסיף את החמאה ואת שאר 2 כפות מים, ומערבבים עד מעורב היטב. מחלקים את הקרמל בין שמונה תבניות בודדות עם קיבולת של 1 עד 1 1/2 כוסות כל אחד.
בואו קרמל מגניב, ואז חמאה קלות סביב הצדדים של התבניות.
לנצח את החלבונים עד מאוד מוצק.
מפזרים את הסוכר במהירות על גבי תוך פעימות במהירות גבוהה עם הקצף, ולהמשיך להכות עוד 10 שניות. מקפלים את השקדים הקצוצים.
מחממים את התנור ל 350 מעלות. כפית את המרנג לתוך שקית מאפה ללא קצה, ולסחוט אותו לתוך תבניות קרמל. הקש על התבניות על סיר סירים על השולחן, כך שאין בועות אוויר במרכז המרנג. מסדרים את התבניות במחבת צלייה המוקפת במי ברז פושרים.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד להגדיר היטב במרכז נפוחות.
כאשר מגניב, קינוחים בודדים יכול להיות מכוסה בניילון נצמד ומקורר עד 2 ימים.
כף 3 עד 4 כפות של רוטב רום פודינג על צלחות הגשה בודדות, לנתק את האיים הצפים הקטנים על גבי, לתת מה קרמל שיוצא לטפטף עליהם. לקשט עם כמה פרוסות שקדים קלויים נוספים, ומגישים מיד.
לטרמן, טודיי שואו, ובוקר טוב אמריקה. מר Pépin הוא הנמען של שני בהצטיינות הגבוהה ביותר של ממשלת צרפת: הוא Chevalier de L ' Ordre des Arts et des
And a Chevalier de L ' Ordre du Merite Agricole (1992). הוא גם דיקן תוכניות מיוחדות במכון הקולינרי הצרפתי ליין ומזון, חבר ב-IACP, והוא חבר בחבר הנאמנים של קרן ג ' יימס בירד. הוא ואשתו גלוריה גרים במדיסון, קונטיקט.