קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

האליבוט בסגנון תאילנדי עם מרק קוקוס קארי

האליבוט בסגנון תאילנדי עם מרק קוקוס קארי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שאלוט, אורז חום, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. נסו האליבוט בסגנון תאילנדי עם מרק קוקוס קארי, הליבוט עלומה במרק קארי קוקוס תאילנדי, ו אמנון בסגנון תאילנדי עם מרק קוקוס קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
מוסיפים את משחת הקארי ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
5
מוסיפים את מרק העוף, חלב קוקוס, 1/2 כפית מלח ומבשלים עד מופחת 2 כוסות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מתבלים את ההליבוט עם 1/4 כפית מלח. מסדרים את הדג במחבת בעדינות לנער את המחבת כך הדג מצופה ברוטב. מכסים ומבשלים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
סדר ערימה של תרד מאודה בתחתית 4 צלחות מרק. למעלה עם פילה דגים. מערבבים את הכוסברה, הבצל הירוק ומיץ ליים לתוך הרוטב והעונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מצקת את הרוטב על הדגים ומגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.