אנצ'ילדות ההליבוט של אמא דורשת בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 771 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, שמנת, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . וזה די טוב. נסו Enchiladas הליבוט, Enchiladas הליבוט, ו Enchiladas הליבוט המלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים הליבוט בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מפזרים תיבול פירות ים ומיץ לימון. נקודה הליבוט עם פרוסות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הליבוט
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 15 עד 20 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.