הבייקון הטוב ביותר עטוף ערמוני מים
אם יש לך בייקון, סוכר חום, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. . מתכונים דומים: בייקון עטוף ערמוני מים, בייקון עטוף ערמוני מים, ו בייקון עטוף ערמוני מים.
הוראות
להשרות ערמוני מים בקערה עם רוטב סויה לפחות 3 שעות; לנקז.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לעטוף כל ערמון מים עם חתיכת בייקון; לאבטח עם קיסם ולסדר על צלחת אפייה רדודה. חזור עם ערמוני מים שנותרו.
אופים בתנור שחומם מראש עד בייקון הוא פריך, 25 עד 35 דקות.
בינתיים, מערבבים סוכר חום, מיונז ורוטב צ ' ילי בקערה עד שרוטב טבילה הוא חלק.
מגישים בייקון עטוף ערמוני מים עם רוטב טבילה.