קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות13
מגזין

"הביסקוויטים הסקוטיים של מרי ביי"

הוראות

1
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. עם ידיים מקורנות קלות, מחלקים את הבצק לשלישים ולשים כל חתיכה 3 או 4 פעמים. לטפוח כל חתיכה לתוך סיבוב 6 אינץ '(1/2 אינץ ' עבה), ולאחר מכן לחתוך כל סיבוב לתוך 4 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חום מחומם על אש נמוכה עד חם, ולאחר מכן שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
עבודה ב 2 קבוצות, אבק כל טריז של בצק עם קמח, לטפוח עודף, ואז לבשל על אש נמוכה, ללא הפרעה, 3 דקות. להגדיל את החום בינוני-נמוך ומבשלים עד נפוחות וגפיים תחתיים הם זהובים-חום, 3 עד 5 דקות יותר. הפוך ביסקוויטים מעל ומבשלים עד תת הם זהובים-חום, 6 עד 8 דקות (לצפות מקרוב; להזיז לחמניות ולהתאים את החום לפי הצורך, כך שהם מבשלים ללא שריפה). הפעל לחמניות על הקצוות ומבשלים עד זהוב-חום, על 1 דקה לכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
פתח לחמניה אחת כדי לבדוק אם יש לך דוניות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
העברה למתלה וקריר כדי להתחמם. (מחבת שמן קלה בין קבוצות.)
6
Transfer to a rack and cool to warm. (Lightly oil griddle between batches.)
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות