הבצל המוקרם של סם סיפטון
הבצל המוקרם של סם סייפטון עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, פלפל קאיין, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו בצל מוקרם II, בצל מוקרם, ו בצל מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר על חצי הדרך עם מים ולהגדיר על חום גבוה עד שזה מגיע לרתיחה.
מוסיפים בצל ומכסים, ואז מכבים את החום ומאפשרים להם לשבת במשך 15 דקות, או עד שהעורות רכים מאוד.
מסננים בצל ושוטפים אותם במים קרים עד שהם קרים מספיק כדי להתמודד. באמצעות סכין קילוף קטן ואת האצבעות שלך, להסיר את העורות.
במחבת sauté גדולה מעל חום בינוני, לבשל את הבייקון עד שהוא הופך את השומן שלה ומתחיל להפוך פריך, כ 5 דקות.
הסר בייקון מחבת ולהניח בצד.
מוסיפים קמח למחבת ומערבבים אותו לשומן כדי ליצור רביכה. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 3 עד 5 דקות, או עד רו מתחיל צבע.
מוסיפים את המרק ומקציפים לשלב.
מוסיפים את הקרם, את הקורנית ואת קאיין, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים כמה דקות להתעבות.
מוסיפים את הבצל למחבת, מפחיתים את החום לרתיחה נמוכה ומבשלים, מכוסים, במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהבצל רך והרוטב עבה למדי.
מקשטים עם בייקון שמורות, קמצוץ נוסף של קאיין ו-כמובן-פטרוזיליה קצוצה.