קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 20 דק.
מנות3
ציון בריאות57
מגזין

הבשר האיטלקי של סבתא מול

הבשר האיטלקי של סבתא מול
זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פלפל, מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה אדיר. מתכונים דומים: פולריס של טוד מול, קציצה איטלקית של סבתא, ו נזיד ג'ינג'ר-ביף של סבתא..

הוראות

1
יש לשטוף ולייבש את הצלי. מעיל הצלי באופן שווה עם הקמח; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
2
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את השום לשמן החם; צורבים את הבשר בשמן עד שכל הצדדים מעט משחימים.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
4
מעבירים את הצלי לבישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
5
יוצקים את המים על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
מבשלים נמוך במשך 5 שעות.
7
מוסיפים את זרעי אניס ושומשום לבישול איטי ומבשלים עוד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
אניסאניס
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
8
מוסיפים את הפלפל הירוק וממשיכים לבשל עד שהבשר רך ונמשך בקלות, כ -1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
בשרבשר