הבשר האיטלקי של סבתא מול
זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פלפל, מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה אדיר. מתכונים דומים: פולריס של טוד מול, קציצה איטלקית של סבתא, ו נזיד ג'ינג'ר-ביף של סבתא..
הוראות
יש לשטוף ולייבש את הצלי. מעיל הצלי באופן שווה עם הקמח; העונה עם מלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את השום לשמן החם; צורבים את הבשר בשמן עד שכל הצדדים מעט משחימים.
מעבירים את הצלי לבישול איטי.
מוסיפים את זרעי אניס ושומשום לבישול איטי ומבשלים עוד 4 שעות.
מוסיפים את הפלפל הירוק וממשיכים לבשל עד שהבשר רך ונמשך בקלות, כ -1 שעה יותר.