הבשר האיטלקי של סבתא מול
אם אתה רוצה להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לרפרטואר שלך, הבשר האיטלקי של סבתא מאול עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 120 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1283 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מתכון זה מכלמתכונים יש 8 אוהדים. אם יש לכם זרעי אניס, זרעי שומשום, מלח ופלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 91%. הציון הזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פולאריס של טוד מאול, הקציצה האיטלקית של סבתא, ו הקציצות האיטלקיות המפורסמות של סבתא.
הוראות
שוטפים ומייבשים את הצלי. מצפים את הצלי בצורה אחידה בקמח; מתבלים במלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השום לשמן החם; צורבים את הבקר בשמן עד שכל הצדדים משחימים מעט.
מעבירים את הצלי לסיר איטי.
מבשלים על נמוך במשך 5 שעות.
מוסיפים את זרעי האניס ושומשום לסיר האיטי ומבשלים עוד 4 שעות.
מוסיפים את הפלפל הירוק וממשיכים לבשל עד שהבשר רך ומתפרק בקלות, בערך 1 שעה יותר.