קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 20 דק.
מנות3
ציון בריאות56
מגזין

הבשר האיטלקי של סבתא מול

הבשר האיטלקי של סבתא מול
אם אתה רוצה להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לרפרטואר שלך, הבשר האיטלקי של סבתא מאול עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 120 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1283 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מתכון זה מכלמתכונים יש 8 אוהדים. אם יש לכם זרעי אניס, זרעי שומשום, מלח ופלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 91%. הציון הזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פולאריס של טוד מאול, הקציצה האיטלקית של סבתא, ו הקציצות האיטלקיות המפורסמות של סבתא.

הוראות

1
שוטפים ומייבשים את הצלי. מצפים את הצלי בצורה אחידה בקמח; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
2
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את השום לשמן החם; צורבים את הבקר בשמן עד שכל הצדדים משחימים מעט.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
4
מעבירים את הצלי לסיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
5
יוצקים את המים על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
מבשלים על נמוך במשך 5 שעות.
7
מוסיפים את זרעי האניס ושומשום לסיר האיטי ומבשלים עוד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
אניסאניס
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
8
מוסיפים את הפלפל הירוק וממשיכים לבשל עד שהבשר רך ומתפרק בקלות, בערך 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
בשרבשר