הבשר הכי קל אי פעם סטרוגנוף
הבשר הכי קל אי פעם סטרוגנוף יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. אם יש לכם המבורגר סטרוגנוף, חלב, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. מתכונים דומים: הבשר הכי קל אי פעם סטרוגנוף, ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, ו Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון.
הוראות
חותכים בשר על פני תבואה לרצועות על 1 1/2x1/4 אינץ'.
במחבת 12 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות רכות; להסיר מחבת.
באותו מחבת, לבשל בשר עד חום. מערבבים בחלב, שרי, פטריות מבושלות, פסטה לא מבושלת ותערובת רוטב (מקופסת ההמבורגר הלפר).
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום; לכסות ומבשלים כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פסטה הוא רך.
הסר מהחום; מערבבים בשמנת חמוצה.
בואו לעמוד 5 דקות (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).
מפזרים פטרוזיליה רק לפני ההגשה.