המתכון של סבתא דרקסלר לגולש הבווארי מוכן. בעוד כ-40 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 283 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך שום, זרעי שמיר, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 33%. מתכונים דומים: צלי קדרה בווארי, כרוב אדום בווארי, ו רפסודיה בווארית.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים בצל ושום בחמאה מותכת עד הבצל הוא חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים חזיר, אזובית, פפריקה, מלח, בזיליקום, שמיר, אבקת חרדל לתוך תערובת הבצל; לבשל ומערבבים עד חזיר הוא רק מעט ורוד במרכז, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
מרז ' ורם
נוזל-אונקיות מים טריים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ענפי שמיר טריים שנקטפו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים כמחצית המים על תערובת החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מוסיפים כרוב כבוש ושמנת חמוצה; מערבבים. מביאים את התערובת לרתיחה ומוסיפים מים שנותרו; מבשלים לרתיחה עד מעובה, כ -15 דקות.