המתכון של סבתא דרקסלר לגולש הבווארי מוכן. בעוד כ-40 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 283 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך שום, זרעי שמיר, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 33%. מתכונים דומים: צלי קדרה בווארי, כרוב אדום בווארי, ו רפסודיה בווארית.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים בצל ושום בחמאה מותכת עד הבצל הוא חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מערבבים חזיר, אזובית, פפריקה, מלח, בזיליקום, שמיר, אבקת חרדל לתוך תערובת הבצל; לבשל ומערבבים עד חזיר הוא רק מעט ורוד במרכז, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
מרז ' ורם
נוזל-אונקיות מים טריים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
יוצקים כמחצית המים על תערובת החזיר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מוסיפים כרוב כבוש ושמנת חמוצה; מערבבים. מביאים את התערובת לרתיחה ומוסיפים מים שנותרו; מבשלים לרתיחה עד מעובה, כ -15 דקות.