הגלישה והדשא של נילי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וקדמונית? הגלישה והדשא של נילי יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 8 מנות.21 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון, 90 גרם שומן, ובסך הכל של 1093 קלוריות. אם יש לכם שרימפס, חמאה, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לגלוש & טורף, לגלוש דשא לשניים, ו דשא הגלישה של השנה החדשה.
הוראות
על אש בינונית ממיסים חמאה במחבת מטגן תחתית כבדה.
מוסיפים את השרימפס הקצוץ, ומלח ופלפל, לפי הטעם ומקפיצים למשך 3 דקות.
מוסיפים שום ושאלוט וממשיכים לטגן עד שהשרימפס ורוד בוהק ואטום. מערבבים פנימה את היין הלבן ומבשלים עד להמסה. מתבלים בפלפל קאיין.
מוציאים את תערובת השרימפס לקערת זכוכית ומניחים להתקרר. לאחר הקירור מוסיפים 2 מקלות חמאה ומקפלים יחד לשילוב.
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל שחור משני הצדדים.
צולים את הסטייקים עד לבישול לאלילות הרצויה, כ -3 עד 4 דקות לכל צד, לבינוני-נדיר.
מעבירים את הסטייקים לצלחות הגשה ומניחים לנוח כמה דקות.
מגישים את הסטייקים עם מנה גדולה של חמאת שרימפס מעל ומפזרים עירית.