קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

ההמבורגר הכי טוב שיש.

ההמבורגר הכי טוב שיש.
ההמבורגר הכי טוב יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 694 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב טריאקי, לחמניות בצל, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פנקייק המפסיד הגדול ביותר, המפסידן הגדול ביותר טונה שמנת ופסטה שום, ו עוגת שכבות טיפים + עוגת יום ההולדת הגדולה ביותר עד כה.

הוראות

1
מחממים תנור כדי לצלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לשלב את הבשר הטחון, בצל, מלח, פלפל שחור טחון ובזיליקום; לערבב יחד היטב. לאחר מכן מוסיפים את פירורי הלחם, גבינה ורוטב טריאקי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את זה יחד היטב ולחלק ל 4 עד 6 כדורים גדולים, עגולים.
4
מניחים את כדורי ההמבורגר על מחבת מטאטא, במרווחים שווים. לחץ על כל כדור, או עם כף היד או עם מרית, עד פטי עגול לחלוטין נוצר.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
לצלות במשך 8 דקות, להפוך כל פטי מעל, ולצלות במשך 8 דקות יותר. (הערה: החלק החיצוני של כל פטי צריך להיראות כמעט שרוף.)
6
כבו את החימום והניחו פרוסות גבינה על כל קציצה. כאשר גבינה מותכת, להסיר מהתנור ומגישים על לחמניות בצל.
מרכיבים שתצטרך
רול בצלרול בצל
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה