הו שמים: צ'יפס מטוגן בשומן חזיר עם פפריקה מעושנת & בצל ירוק
אם יש לכם בצל ירוק, שומן משומר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 דקות. נסו צ'יפס תפו" א אפוי וצבעוני עם סרירצ'ה-רוטב שמנת חמוצה, שבבי פפריקה מעושנים גזר לבן, ו צ'ילי, ליים ופפריקה מעושנת פיתה צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה דק ככל האפשר (לא עבה יותר 1/32 אינץ') באמצעות מנדולינה. אם אין לך מנדולינה, לקבל אחד; הם יחתכו בצורה חלקה, דק יותר אחיד יותר מאשר הסכין הטובה ביותר חיוניים בהכנת מנות רבות, לא רק צ ' יפס תוצרת בית.לזרוק את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה ערבוב עם תרבות starter ומים, כדי לכסות. אפשר תפוחי אדמה לתרבות במים במשך אחד עד יומיים בטמפרטורת החדר.לאחר אחד עד שלושה ימים של תסיסה, לנקז את תפוחי האדמה ולשטוף אותם היטב. ללטף אותם יבש ככל האפשר עם מגבת מטבח.להמיס שומן במחבת מעל להבה גבוהה בינוני.צ 'יפס מטגנים, בקבוצות קטנות, כך הצ' יפס לצוף בחופשיות בשומן חזיר ולהפוך לפי הצורך, עד פריך מבושל דרך – כשתי דקות.
מסננים את הצ ' יפס תוצרת בית על מגבת מטבח, לחכות דקה או שתיים ולאחר מכן להחזיר אותם למחבת לעוד שלושים עד ארבעים וחמש שניות לכל אצווה.
הסר אותם עם כפית מחוררת ולנקז אותם שוב.העונה עם בצל ירוק פרוס, פפריקה ספרדית ומלח ים לא מזוקק.
מגישים אלה צ ' יפס תוצרת בית מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך אחד עד שבועיים (אם הם נמשכים כל כך הרבה זמן!)