הודו אפוי עם רוטב שום קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Herbed עם רוטב שום קלוי. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 71 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ראש שום, שיני שום, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הודו אפוי עם רוטב שום קלוי, תרנגול הודו בקר צלוי עם רוטב שרדונה, ו חזה הודו צלוי עם רוטב שום צלוי.
הוראות
כדי להכין לשפשף שום עשב, במקום הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד טחון דק.
כדי להכין את טורקיה, להסיר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף ראש שום בנייר כסף. תניח בצד.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מורחים לשפשף שום-עשב תחת עור משוחרר ולשפשף מעל השד ומקלות תיפוף. בעדינות לחץ על העור כדי לאבטח. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מניחים הודו על מחבת ברוילר מצופה בתרסיס בישול. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
להוסיף ראש שום למחבת; אופים נוספים 2 שעות או עד רושמת מדחום 18
מניחים את טורקיה על מגש, בהזמנת טיפות מחבת; בואו לעמוד 20 דקות. להיפטר מהעור.
כדי להכין רוטב, מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך מידה זכוכית 4 כוס.
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך זכוכית למדוד, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה (אתה צריך על 2/3 כוס). שמור 1 כף שומן; להשליך שומן שנותר.
מוסיפים מספיק מרק לטפטוף כדי למדוד 3 כוסות; שומרים את המרק שנותר לשימוש נוסף.
שיני שום צלויות נפרדות; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
חום שמורות שומן בסיר בינוני מעל חום בינוני.
מוסיפים עיסת שום וקמח; מבשלים 30 שניות או עד משחימים קלות, מקציפים כל הזמן. בהדרגה להוסיף תערובת מרק, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.